Zorg dat je investering beklijft

Rationele uitleg over verandering zet niet zoveel in gang. Blijvende verandering bloeit enkel als ook het hart wordt aangesproken. Omwille van deze reden werken de meeste verbeter-, verander- en trainingsprogramma’s niet. Met als gevolg dat een eerste kortstondige verbetering snel weer plaats maakt voor het oude ongewenste gedrag, en de waan van de dag.

Dit zal zich steeds opnieuw voordoen telkens een verandering wordt opgelegd zonder dat deze aanvoelt als een oplossing voor de persoon zelf (lees: de medewerker), maar wel als een oplossing voor een ander (lees: de baas, het management, de aandeelhouder, …).

Psychologisch onderzoek wijst uit dat mensen in beweging komen als zij betrokken worden bij nieuwe plannen (status) en de ruimte krijgen om hier invulling aan te geven (autonomie). Die beide principes nemen wij mee in onze aanpak.

Hoe werkt het? Slim ontwerpen van de sessies

Een blended aanpak levert beduidend meer impact op. Met ‘blended’ bedoelen we onze unieke combinatie van werkvormen: online assessments, online leren, fysieke workshops, coaching, games en social media. Deze gemengde omgeving laat iedere persoon, team of winkel toe om elke dag te werken aan de nieuwe koers en het gewenste gedrag.

De opbrengsten van de blended aanpak van ons motivatieprogramma SPARK

  • Hogere omzetten door hogere conversie, bezoekfrequentie en bonbedrag
  • Meer consistente merkpositionering door minder ruis in de communicatie
  • Verhoogde productiviteit en lager ziekteverzuim
  • Minder fouten door medewerkers
  • Betere customer service
  • Snellere onboarding van nieuwe medewerkers met lagere kosten.