spark ondernemerschap aanjagen

Wat is SPARK?

SPARK is een totaalaanpak die teams ondersteunt op weg naar meer output door ondernemerschap op de werk- en winkelvloer. SPARK is een succesvol concept voor CoCreatie.

SHARE OWNERSHIP
PLAY THE GAME
ACT AS ONE TRIBE
REFRESH YOURSELF
KISS & RIDE

SPARK bestaat uit interacties face-to-face, cocreatie en permanente ondersteuning via een digitaal platform.

Jouw voordeel:

Deze manier van activatie aanpakken leidt tot:

  • meer merkactivatie door medemerkers;
  • meer (lokaal) ondernemerschap;
  • meer toegevoegde waarde, meer oplossingsgericht werken;
  • meer verbinding tussen centraal kantoor en lokale werk- of winkelplek

Hoe werkt SPARK?

SPARK is gericht op de kracht en potentie van jouw medewerkers, omdat zij het verschil maken. Het is hun passie, creativiteit, verbeeldingskracht en hun doorzettingsvermogen wat groei en innovatie te weeg brengt. Bovendien vormen arbeid en de daaraan gerelateerde kosten een groot deel van jouw bedrijfskosten. Dat betekent dat het vergroten van de output van het totale team hele grote impact heeft op het bedrijfsresultaat.

Wij zijn heel erg overtuigd: alle energie is reeds aanwezig. Je hoeft die alleen maar te activeren. Wij doen dat samen met jou door mensen meer te verbinden met jouw organisatie, door belemmeringen weg te nemen en vooral te denken in kansen en mogelijkheden. De essentie van SPARK ligt in het geven van autonomie aan een team om zelf te bepalen HOE zij lokaal de klantbeleving het beste kunnen invullen binnen de kaders van de formule.

Willen organisaties mee blijven doen in de snel veranderende wereld waarin wij nu leven dan zal men zich dichter op de klanten moeten organiseren. Dit vraag om ander leiderschap, werken in teams dichtbij de klant en blijvend ontwikkelen (leren en innoveren).

Waarom SPARK?

Medewerkers maken het verschil. Zij zijn de hefboom voor het rendement van de onderneming. Met SPARK zorg je voor betrokkenheid met jullie missie, waarden en doelen en de wil om daar aan bij te dragen, waarbij via kleine stappen wordt ingevoerd wat werkt. SPARK is een zeer effectieve manier om medewerkers blijvend te activeren. Pragmatisch, mens- en resultaatgericht.

Het is daarnaast altijd ons streven om de organisaties waarmee wij werken zelf het vermogen te geven om eigenhandig te kunnen SPARKEN. Wij geven organisaties de kennis, kunde en tools om hiermee zelf aan de slag te gaan.

It's time to SPARKProef alvast van deze energizing video ;-)

 

Klik & download het e-book
SPARK - ondernemerschap aanjagen

download e-book Spark