Rudy Lefèvre bouwde 25 jaar lang expertise op in b2b en b2c in België. En wel aan de bron: in het bedrijf. Hij versterkte zijn kennis en ervaring via managementfuncties in uiteenlopende sectoren: verkoop, aankoop, bedrijfseconomische begeleiding en general management.

Als algemeen directeur van AVEVE Retail (2003-2014) bouwde hij mee aan de groei van de Belgische marktleider in de tuin-, dier- en thuisbaksector met 250 verkooppunten. Als eindeverantwoordelijke voor meer dan 200 franchisenemers (2001-2007) begeleidde hij meerdere tientallen ondernemers op hun bedrijfseconomische pad.

Vandaag benut hij die ervaring om andere bedrijven in Nederland en België te helpen hun vernieuwing en innovatie waar te maken, als essentie van hun nieuw ondernemen. Daarvoor staat UNLOCK®: een bewezen methodologie die bedrijfsleiders faciliteert om continu vernieuwing ‘handen en voeten’ te geven. De “Getting things done” van innovatie zeg maar.

Zijn passie is het kruispunt waar de kracht van vernieuwing en de kracht van mensen bij elkaar komen. Zijn visie? Bedrijven zijn opgebouwd uit individuen. Hun kracht vormt dan ook de kern van het bedrijf. Zijn missie? Kleine en middelgrote bedrijven de power geven die ze verdienen om zichzelf iedere dag opnieuw uit te vinden. En waarom dan wel? Omdat gewone mensen op gewone dagen tot buitengewone dingen in staat zijn!