Hoe doen we dat dan?

Wij zijn meesters in Design Thinking. Daardoor kunnen we samen met jou nieuwe bedrijfsmodellen ontwerpen. We zetten samen met jou observaties op, we bedenken samen met jouw team andere vormen van toegevoegde waarde, en we testen dit in kleine stapjes en per segment zonder al te veel risico of investering. Pas na die test- en leerfase zijn we samen klaar voor jouw markt.

Deze manier van 'innovatie' aanpakken noemen wij UNLOCK: vermogen tot vernieuwen! Ontdek hier meer over UNLOCK of download het ebook Vermogen tot vernieuwen.

Daarnaast brengen wij méér werknemerstevredenheid, want dat is een onmisbaar fundament voor meer klantentevredenheid. Door het ontwikklen van het team, gebaseerd op een gedeelde ambitie, ontstaan betere inzichten, sterkere werkwaarden en duurzamere resultaten (klantentevredenheid, omzet en marge).

Deze manier van 'motivatie' aanpakken noemen wij PULSE: de menskant van ambitie! Ontdek hier meer over PULSE of lees de blogreeks The Human side of Ambition.

Waarom wij?

Alledrie de managing partners van Blue Ocean Company zijn ex-executives van grote retailorganisaties. Door onze brede ervaring kennen wij de ‘mekaniek’ en ‘de stakeholders’ van de Retailkalender in bepaalde sectoren zo goed, dat we tot meer in staat zijn dan gelijk wie.

  • Wij voelen retail! Wij kennen het DNA van deze value-chain als geen ander.
  • Wij snappen consumenten: hun droom en angst, en het ritme van hun hartslag.

Laten we kennismaken

  • Misschien wil je Inspiratie? We brengen deze boodschap graag binnen in jouw bedrijf met een keynote door één van de managing partners
  • Misschien wil onze aanpak ervaren om jou een goed beeld te vormen? Je kan de werking van een aantal onderliggende principes aanvoelen in een workshop van één of meerdere dagdelen
  • Misschien heb je een concrete case en zoek je Proof of Concept?

Wat het ook zij: laten we even praten, zelf sparren, onder elkaar.
Neem gerust contact op met het team van Blue Ocean Company.