Ik ben bedrijfskundige en ondernemer. Ik koppel creativiteit aan een methodische aanpak, waarbij zowel het bedrijf als de medewerker centraal staat. Ik geef lezingen en workshops over het onderwerp business positionering, innovatie en loyalty.

Ik ben resultaatgericht, analytisch en ondernemend. Ik heb oog voor detail zonder de samenhang uit het oog te verliezen. Creatief in het vinden van onderscheidend vermogen door anders te zien en buiten paden durven te denken. Ik breng complexiteit terug tot de essentie. Schep kaders en benoem acties om in beweging te komen. Ik breng balans tussen “wat” en “hoe” vanuit het “waarom”.

Je kunt me wakker maken om begeleiding te geven aan vernieuwing van bestaande bedrijfsmodellen, het gezamenlijk bepalen van een nieuwe koers en het stroomlijnen van processen. Directieteams weten vaak heel goed waarom en wat er moet gebeuren. Bij de vertaling naar "Hoe?"  en het bepalen van "Wat wordt de eerste stap?" ben ik op mijn best.

Samen met klanten kijken hoe zaken beter kunnen. Niet door beter te zijn maar anders te zijn. Ik koppel creativiteit aan een methodische aanpak, waarbij zowel het bedrijf als de medewerker centraal staat. Ik geef bedrijven inzicht in waar ze staan, overzicht in wat te doen en uitzicht in hoe dit te bereiken. Niet alleen met hoofd, maar ook met hart. Zonder passie geen prestatie.