Waarom werken bij Blue Ocean Company?

Er zijn weinig bedrijven waar je collega’s ook ondernemers zijn. Daardoor zijn je collega’s gelijkgestemden, en worden zelfs je vrienden. Dat is onze kracht. Omdat we samen veel meer weten dan alleen. Omdat je tegen vrienden gewoon de waarheid vertelt. Omdat je bij je vrienden jezelf kunt zijn. En omdat het gewoon veel leuker is. 

Wij stimuleren je om jezelf te zijn, om vooral heel veel plezier te hebben. Wij willen ook op ons ‘werk’ het leuk hebben. Daardoor ervaren wij het ook niet als ‘werk’. De basis voor vriendschap is vertrouwen. Daarom krijg je bij Blue Ocean Company ruimte om te ondernemen. Je kan jouw ideeën en inzichten toepassen in de praktijk.


We geloven in gewoon, doen. Niet lullen, maar poetsen. En ja, dan gaat er weleens wat mis. En dat moet ook! Want daardoor maken we onszelf juist elke dag een stukje beter. Bij je vrienden kan je je ook kwetsbaar opstellen. Bij ons telt elke stem even zwaar. Daardoor leer je elke dag weer. Daardoor blijf je jezelf ontwikkelen.

Wij zijn de leukste groep ondernemers die er voor zorgen dat andere ondernemers nog beter kunnen doen waar ze het beste in zijn: ondernemen.

En dat doen wij dus ook in een unieke werkomgeving. Direct aan zee. Aan de boulevard in Noordwijk aan Zee. Gewoon, omdat het de leukste plek van Nederland is om te werken.

Online marketeer in good company

Wat je tegen je vrienden vertelt wat je doet

"Ik zorg dat wij zonder te betalen toch gevonden worden voor waar wij goed in zijn."

Wat wij vinden dat je doet

Bedenken, creëren en uitvoeren van nieuwe content als blijkt dat het gebruik van het SPARK platform inactiever wordt.

Waarom je dat bij ons doet

Omdat je graag deel uit maakt van een team.
Omdat je je nergens lekkerder voelt dan aan zee.
Omdat je je eigen verantwoordelijkheid wilt hebben en houden.
En omdat de koffie erg lekker is natuurlijk!

Activator SPARK platform

Wat je tegen je vrienden vertelt wat je doet

"Ik zorg ervoor dat de medewerkers van onze klanten elke dag weer worden voorzien van nieuwe impulsen en nieuwe energie."

Wat wij vinden dat je doet

Je optimaliseert, initieert en faciliteert de gebruikers op het unieke SPARK platform door middel van inspirerende video’s, games, challenges en activerende content.

Je beheert de resultaten van alle deelnemers op het platform en vertaalt de uitkomsten naar relevantie informatie voor onze opdrachtgevers.

Je voert verbeteringen door op het platform omdat jij vindt dat het beter kan en moet.

Waarom je dat bij ons doet

Omdat je een echte ondernemer bent.
Omdat je helemaal jezelf kan zijn.
Omdat je van kitesurfen houdt.
En natuurlijk omdat de lunch waanzinnig lekker is!

Wil je meer weten over deze unieke mogelijkheden om jezelf te ontplooien?
Bel gewoon even met Elsemarije! +31 (0) 88 77 66 050